Praktijk

 

 

 

 

Praktijk:
Slenkweg 2
6684 DK Ressen

Veel mensen kennen Ressen van “knooppunt Ressen”. Ressen is centraal gelegen tussen de gemeentes Arnhem, Nijmegen, Overbetuwe en Lingewaard.

Vanuit Arnhem centrum en vanuit Nijmegen centrum ben je met de auto in 15 minuten bij Ressen. In een monumentale boerderij in dit pittoreske dorp is de praktijk van Je Innerlijke Kracht gevestigd. We verwelkomen je graag op deze schitterende locatie !

Route:

Openbaar vervoer:
Op een kleine afstand van de praktijk stopt buslijn 300, bij bushalte Kerkenhofstraat, Ressen.

Auto:
Vanaf de A15 neem je afslag 38 Elst/Oosterhout, aan het einde van de afslag ga je richting Oosterhout de Griftdijk op.

Bij de 1e rotonde die je tegenkomt ga je links de Stationsstraat op. Je komt dan een flauwe bocht naar links tegen en vervolgens een flauwe bocht naar rechts, dit is nog steeds de Stationsstraat. Wanneer je Ressen binnenrijdt (Stationsstraat gaat over in Ressensestraat) en over het viaduct gekomen bent, is er een kleine wegversmalling. Na deze wegversmalling neem je de eerste mogelijkheid naar rechts (Hoeksehofstraat).

Voordat deze straat een lichte bocht maakt naar rechts zie je aan de linkerkant de Slenkweg al, je gaat dan een klein stukje over het fietspad. Wanneer je door de poort rijdt kan je de auto kosteloos direct rechts parkeren. De ingang van de praktijk is in de linkerboerderij aan de linkerzijde.