Anderen over mij

Chantal is een nuchter type die het “spirituele” goed kan combineren met het rationele, wat voor mij goed uitpakte. Een prettige aanpak aangevuld met voldoende onderbouwing heeft mij weer aan het denken gezet, waardoor een positieve verandering in gang is gezet. Ze creëert een aangename atmosfeer, waardoor zaken makkelijk(-er) bespreekbaar worden en waardoor de vooruitgang bevorderd wordt.

Een bezoek meer dan waard!

BM

Van iemand had ik gehoord over de mogelijkheden van Touch of Matrix, een bewustzijnsmethode, wat het opschonen en updaten doet voor je PC. Ik dacht: “ja dat wil ik ook, alle onnodige “balast” van mijn systeem af..” Merkte dat ik vol zat in mijn hoofd, op zoek was naar ruimte, om keuzes te maken die echt bij me passen. Op internet ben ik op zoek gegaan naar een Touch of Matrix therapeut en daar was Chantal…Wat me meteen aansprak was het videofilmpje van haar, waarin kleuring te zien is over wie Chantal is: charmant en een fijne uitstraling!

Op dat gebied volg ik mijn gevoel en dat was een goede keuze! Ik heb bij haar een paar sessies gevolgd. Chantal heeft me geholpen me meer bewust te maken van zaken, waardoor ik in mijn leven andere keuzes heb gemaakt.

Chantal is een fijne coach, die goed luistert en aanvoelt wat naar aanleiding van het gesprek nodig is. Zowel behandeling met Touch of Matrix als ook systemische zaken heb ik mogen ervaren.

LT

Na een behoorlijke tijd geleefd te hebben in een enorm negatieve spiraal met de daarbijbehorende onzekerheden en angsten ben ik via via bij Chantal terecht gekomen. De TOM methode sprak mij eigenlijk al direct aan omdat ik niet weer alle narigheden hoefde te vertellen en uren lange praatsessies moest ondergaan om uiteindelijk niet tot nauwelijks vooruit te komen.

Hoe ‘zweverig’ het ook klonk, ik merkte direct verschil, van elke dag hoofdpijn tot nu af en toe hoofdpijn waarbij ik niet eens meer een pijnstiller hoef te gebruiken! Ook merkte ik de rust en de positiviteit die me overvielen en waarmee ik ook steeds meer positieve dingen bereikte!

Langzaamaan kom ik meer tot de persoon die ik wil zijn en sta ik vele malen sterker in het leven. Ook weet ik nu waar de knelpunten liggen en wat ik hier het beste mee kan doen. Ik ben nog niet klaar, maar samen met Chantal, de TOM methode en wat positief geduld kom ik er zeker weten!

Anne

“Zelf inzien dat je hulp nodig hebt, is de eerste en één van de grootste stappen. Maar gepaste hulp vinden, is vaak best moeilijk. Iemand vinden die bij je past, waar je je prettig en vertrouwd bij voelt.

Via via kwam ik bij Chantal terecht. En vanaf moment één had ik een heel prettig gevoel. De warmte, rust, liefde, openheid, het vertrouwen en de aanpassing van de therapie op hoe ik ben, heeft mij heel erg goed gedaan. Vanuit een diep dal ging ik de berg weer opklimmen, met pieken en dalen. Tijdens dit traject kreeg ik verwerkingsmomenten, handvatten, inzicht momenten, opdrachten, momenten van diepe rust en vooral kracht om verder te gaan. Los te leren laten wat niet van van mij is en niet bij mij hoort, en te leren kijken naar er juist wel toe doet voor mij.

Samen met Chantal, en met mijzelf sta ik waar ik nu sta en kan ik weer in de bloei van het leven staan. Met vallen en opstaan, met een lach en een traan heb ik het traject volbracht, en voel mij een ander mens. Dankbaar, intens dankbaar!”

MS

Onze dochter zat al een tijd in een negatieve spiraal waar ze maar niet uit kwam. Als gezin liepen we daar erg op stuk. Veel ruzies en conflicten, vaak werden er stukken uit het verleden bij gehaald door haar.  Pesten op school, alles was negatief. Als moeder wil je alles goed doen voor je kind, maar wat als je haar niet kan bereiken en/of helpen.

Er zijn meerdere gesprekken geweest bij Chantal op de praktijk en langzamerhand kregen we een andere dochter thuis. Positiever, meer rust en vooral weer openstaand om vooruit te gaan kijken in plaats van naar het verleden.

We hebben als gezin ook samen met Chantal gesproken en zijn daardoor bewust geworden van dingen die je zelf niet meer ziet. Dat hebben we erg gewaardeerd, we hebben er veel van geleerd. De toekomst is positief, meer openheid in ons gezin en een dochter die weer vooruit kan kijken en zelfstandig haar plan trekt.

We zijn Chantal dankbaar dat ze de kracht heeft gegeven voor het hele gezin om door te gaan en niet te blijven hangen in het oude. We hebben weer vertrouwen in de toekomst en weten dat we het zelf moeten doen. Tuurlijk zal er nu en dan een terugval zijn in oude gewoontes maar we lopen weer omhoog met elkaar. Onze dank aan Chantal is groot en ik weet dat ze met haar praktijk veel mensen weer op het juiste pad zal helpen. Bij ons is dat zeker gelukt.

Fam v D

“ik ben al een aantal jaren op zoek naar een methode die me kan helpen om oude patronen los te laten…..vroeger werkten deze patronen prima maar inmiddels heb ik er meer last van dan profijt…. Onlangs met Touch Of Matrix in aanraking gekomen en ondanks (of dankzij…?) dat de theorie niet helemaal duidelijk is, is het voor mij een methode die me weghaalt bij mijn ratio en waarbij ik me kan overgeven en zaken los kan laten. Daarbij is Chantal voor mij veilig, zachtaardig, geduldig, doortastend en kundig…..Door volledig te kunnen vertrouwen en door overgave lossen er zaken op en komt er weer ruimte voor nieuwe dingen in het leven….!!”.

Paul

Op aanraden van een vriendin heb ik contact gezocht met Chantal. Ik zat in een fase van mijn leven dat ik het gevoel had: Is dit het nu en wie ben ik? Hierin ben ik een zoektocht aangegaan om mijzelf weer te vinden. Mijn doelen waren onder andere vertrouwen krijgen in mijzelf en dat ik er mag zijn. Deze zoektocht heb ik volbracht met pieken en dalen. Chantal heeft mij bewuster gemaakt van mijn gevoelens, gedachten en gedragingen. Door haar ben ik weer meer in mijzelf gaan geloven of liever gezegd heb ik mijzelf weer ontdekt zonder mijzelf te verliezen. De sessies verliepen zeer prettig en voelde voor mij erg op mijn gemak. Haar realistische kijk heeft mij laten beseffen dat ik er mag zijn zoals ik ben en dat ik het geluk bij mijzelf moet zoeken. Het echt leren lijken naar jezelf was voor mij confronterend en tegelijkertijd leerzaam. Het kan leiden tot afscheid nemen, of meer afstand nemen of juist meer toenadering zoeken op de voor mij belangrijke zaken van het leven. Het is niet altijd makkelijk om een verandering door te maken en de omgeving zal je mogelijk niet altijd begrijpen. Zij heeft mij leren beseffen dat ik degene ben die hierin keuzes kan maken en nogmaals dit is soms helemaal niet makkelijk.

Chantal is een lieve, warme en zeer bekwame persoonlijkheid die weet hoe ze je ‘echt’ verder kan helpen op jouw zoektocht. Tijdens deze zoektocht was ze een zeer goede gids die er was op momenten dat ik het nodig had met de juiste methodes en passende interventies. Bij haar voelde ik mij veilig en op mijn gemak. Als u haar ontmoet dan begrijpt u meteen wat ik bedoel. Samenvattend: ik ben Chantal erg dankbaar voor deze ervaring en voor alles wat ik geleerd heb. En ondanks dat het leven bestaat uit continu leren voel ik mezelf sterker. Bedankt Chantal.

LdJ

Al een langere periode in mijn leven liep ik rond met een niet helemaal ‘happy’ gevoel. Eigenlijk heb ik het best goed voor elkaar, huis, werk, man, dochter. Maar een gevoel van ‘is dit het nu’ stak regelmatig de kop op.

Ik kampte met behoorlijke onzekerheden, kon niet echt genieten van de dingen die het leven te bieden had (klein en groot) en eigenlijk wist ik niet zo goed wat ik zelfde wilde met mijn leven. Dit had zijn weerslag op alle gebieden in mijn leven. Er waren periodes waarin dit gevoel heviger aanwezig was en waar het nodig was om hulp in te roepen.

Ik heb dan ook een aantal coaches, psychologen, natuurgeneeskundige versleten! Maar dit heeft me niet gebracht wat ik zocht, in ieder geval niet voor langere periode. Een tijdje ging het wel beter en zeker in het begin had ik het gevoel dat ik de wereld aan kon, maar dat gevoel zakte weer weg en maakte plaats voor dezelfde onzekerheden en het onbehaaglijke gevoel niet helemaal happy te zijn.

En toen kwam daarop Facebook dat berichtje voorbij. Een lichter leven coach in opleiding was op zoek naar cliënten voor haar opleiding. Het was alsof het bericht op mij gericht was, ik voelde meteen een connectie met de lichter leven methode. Dit kon weleens heel goed bij me passen. Ik heb niet direct gereageerd, ik moest het even laten landen en mijn onzekerheden staken natuurlijk ook de kop op…maar wat als…wat vind mijn man hiervan…enz. Dit was maar van korte duur, ik moest gewoon hierop reageren.

Van het één kwam het ander. De eerste contacten werden gelegd en een tijd later had ik mijn eerste afspraak met Chantal. Wat een warm mens. Ik voelde me vanaf minuut 1 op mijn gemak, wat maakte dat ik me al heel snel kon openstellen en tijdens een wandeling mijn levensverhaal aan haar vertelde. Aan de hand van de eerste afspraak hebben we besloten om samen verder te gaan. De thema’s die bij mij speelden zouden prima in de methode passen.

En toen de sessies. Ik vind het lastig om precies te vertellen wat we hebben gedaan in al die sessies. Wat het voor mij echt anders maakt dan alle andere dingen die ik heb gedaan, is dat het echt alle levensgebieden omvat. Eigenlijk moet je alle gebieden aanpakken. Denk aan voeding, bewegen/sporten, invulling van de dag. Door ook ‘praktisch’ bezig te zijn, heeft het mij wel geholpen meer handen en voeten te geven aan hetgeen we mee bezig waren.

Wat voor mij heel goed heeft geholpen dat Chantal heel goed de aansluiting met me zocht. Begreep ik iets niet dan legde ze het anders uit, werkte een bepaalde oefening niet dan werd deze aangepast, zodat het voor mij wel uit te voeren was. Het hele traject vond ik pittig en intensief, er zijn de nodige tranen gevloeid en steeds kwam ik weer terug bij mezelf en de voor mij belangrijke thema’s in mijn leven.

Het bleek lastig om oude patronen los te laten en nog steeds, maar heb wel het gevoel dat ik hier stappen in gezet heb en dat ik op de goede weg ben. De oefeningen, mantra, affirmaties, open je hart, etc. hebben me geholpen om die stapjes te maken.

Als ik terug kijk en zie wat voor veranderingen ik heb doorgemaakt dan ben ik daarover heel positief. Het voelt alsof ik aan het begin van een nieuwe weg sta die ik ben in geslagen. Ik ben gaan sporten, ik beoefen yoga, ik ben bezig met het mediteren eigen te maken, ik ben bewuster bezig met voeding. Ik ben aan een nieuwe baan begonnen. Maar ook maak ik meer ruimte voor mezelf, voor de dingen die ik leuk vind, creatief bezig zijn, dingen buitenshuis ondernemen. Ik maak verwachtingen meer bespreekbaar. Ik ben meer aan het leven zoals IK het graag wil. Zoals hierboven ook beschreven sta ik voor mijn gevoel nog aan het begin van deze weg en gaat het met ups en downs. Maar geloof nu wel dat ik genoeg tools in handen heb om verder door te pakken.

Al met al kan ik zeggen dat ik heel blij ben dat Chantal op mijn pad is gekomen en me bekend heeft gemaakt met de Bridgeman Methode en me heeft geholpen om mezelf meer te gaan ontdekken en mezelf meer in het licht te gaan zetten.

JS